Close

Interieuradvies aan huis

Mijn advies, jouw stijl

Mirjam Fiseler

Mirjam Fiseler

Ik ben een echt ‘mensen-mens’ die het heerlijk vind om met kleuren en stoffen bezig te zijn.

Intuitie speelt daarin een grote rol. Niet nadenken maar puur op gevoel en met de ervaring die ik heb, met de juiste mix van materialen en kleuren een totaalplaatje creëren, waarin de opdrachtgever de vertaling van zijn/haar wensen terugvindt.

Vertrouwen, dat is het belangrijkste wat je kunt krijgen. Het vertrouwen dat je krijgt om de belangrijkste plek -want dat is je huis toch zeker – (opnieuw) in te richten zodat je je er lekker voelt. Geen showroom, maar een inrichting die bij de bewoners past.

Waarom

De uitdaging is om iedere keer weer een uniek interieur te creëren dat naadloos bij de bewoners en het huis aansluit.

De kick die het geeft als het weer gelukt is. En natuurlijk de waardering van de opdrachtgever.

Daar doe ik het voor. Al bijna 25 jaar!

Een ontwerp maken is al mooi om te doen, nog gaver is het om de klant te begeleiden in het hele proces:

Het leveren van de materialen, het regelen van de juiste vakmensen, de eind-styling, zodat er geen losse eindjes zijn. Inkopen samen met de opdrachtgever(s), of juist vóór hen omdat ze dit ook graag uit handen geven. Iedere opdracht is weer anders.

En als je als opdrachtgever kunt ontspannen in de wetenschap dat alles voor je geregeld wordt, dat is toch een heerlijk gevoel?

Een ontwerp maken

Personal shopping,

mét de opdrachtgever wordt ook altijd erg gewaardeerd. 

Een heel interieur, of een deel ervan, denk aan de zithoek, verlichting, de eethoek of de keuken. Van tevoren maak ik een planning en afspraken met de betreffende bedrijven waarmee ik regelmatig werk. Ik weet met wie we ‘in zee gaan’.

Als ik dan met mijn opdrachtgever bij de leverancier kom, zijn de ins- en outs al bekend. Dat scheelt veel tijd en energie., En dit zijn over het algemeen aankopen die een grote impact hebben en dan wil je een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

De reacties die ik krijg na zo’n dag zijn veelal verbazing.

Interieur is emotie

Daarom is het ook zo belangrijk dat er een vertrouwensband ontstaat, zeker als je een langere tijd met elkaar samenwerkt.

Jij begrijpt wat ik bedoel.”
en “Dit is precies wat ik in mijn hoofd had.

Dat zijn uitspraken waar ik blij van word.

Het gevoel moet goed zijn.

sdr

Hebben we dit in één dag gedaan?? Hier heb ik al maanden tegen aan zitten hikken. Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. En het was nog gezellig ook !“.

Close