Close

Interieuradvies aan huis

Mijn advies, jouw stijl

Wie ben jij en wat past bij je ?

Wie ben jij en wat past bij je ?

Dat is de insteek van het gesprek dat we hebben als ik bij jou (of jullie) thuis kom. Een huis vertelt veel over haar bewoners. Hou je van strak en georganiseerd of vind je het heerlijk om je te omringen met souvenirs waar voor jou een heel verhaal aan vast zit? Zoveel mensen zoveel stijlen. En ik hou ervan! Iedereen is uniek , dus waarom zou je dat niet laten zien in je interieur, in jouw huis, de plek waar je na een werkdag thuis kunt komen zonder je druk te maken, omdat alles is zoals het moet zijn.

Als ik gebeld word door een nieuwe opdrachtgever krijg ik vaak de vraag: “Wat is jouw stijl?“  Natuurlijk heb ik zo mijn voorkeuren, voor natuurlijke materialen bijvoorbeeld, maar hoe een interieur er uiteindelijk uit komt te zien hangt voornamelijk af van de opdrachtgever(s).

Niet voor niets is mijn motto: Jouw stijl, mijn advies.

Ik vind niets leuker dan ‘in de huid te kruipen van degene die tegenover mij zit’. Wat zijn de wensen, de leefstijl, hoe is de gezinssamenstelling, hoe is de sfeer in huis?

Wanneer vraagt men mijn advies?

Een paar (veel voorkomende) voorbeelden :

  • Er zijn 2 partners, maar ook 2 verschillende smaken…..hoe krijg je met jullie beider smaken toch een interieur dat ‘matcht’ en hou je het ook samen nog gezellig 😊 ?
  • Er komt een verbouwing aan -of deze is zelfs al gestart- , maar hoe deel je straks de ruimte in?
  • Je weet precies wat je wilt! Maar er is zoveel te kiezen en je krijgt het totaalplaatje niet scherp in beeld. Je bent het overzicht een beetje kwijt.
  • Je weet helemaal niet wat je wilt, maar het mag in ieder geval anders.
  • Je hebt genoeg ideeën, maar te weinig of helemaal geen tijd………

Herken je jezelf in bovenstaande of ben je benieuwd wat ik voor jouw interieur zou kunnen betekenen?

Stuur dan een mailtje naar mirjam@interieuradviesaanhuis.nl of bel  06-51090819.

Wie weet, tot ziens!

Mirjam Fiseler

Close