Er is zoveel keuze op het gebied van inrichting dat het moeilijk is keuzes te maken. Zoveel moois… wat is nou jouw stijl? Wat zijn de kleuren, materialen en vormen die jou raken? Waar voel jij je goed bij?

In de workshop Moodboards ga je je eigen stijl ontdekken. Je creëert je eigen moodboard, als basis voor de (her)inrichting van een vertrek. Je start met een foto van het vertrek dat je wilt restylen of inrichten. Zijn er elementen die bepalend zijn, zoals een antieke kast, een bank of een complete eethoek? Neem dan ook daar foto’s van mee, net als knipsels die je wellicht al hebt verzameld, van dingen die jou inspireren.

Al deze afbeeldingen vormen de basis van je moodboard, waarop je kleuren, stijlen en materialen plakt die jou aanspreken. Als je klaar bent neemt interieurstylist Mirjam Fiseler je keuzes met je door en filteren jullie jouw persoonlijke stijl. Ze adviseert jou hoe je nu verder kunt met het realiseren van jouw plan.

Deze inspirerende avond krijgt nog een extra dimensie, omdat ook spiritueel coach Willy Lieverst desgewenst haar visie geeft op jouw moodboard. Wat zegt jouw moodboard over jou? Welke energie heeft jouw huis? Hoe kun je daarmee ‘spelen’ zodat jij je op je prettigst voelt in de door jouw ingerichte ruimte?

Geïnteresseerd? Neem contact op om een datum te plannen!
Locatie: bij jou (of iemand anders) thuis
Totale kosten (voor maximaal 8 personen, incl. materialen): 195 euro

Bel 06 51 09 08 19 of mail naar mirjam@interieuradviesaanhuis.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.