Verrassende, nieuwe woon-ideeën bij Show Up! 2017

Een rondje beurs vind ik altijd inspirerend. Vorige week bezocht ik de beurs Show Up! in Vijfhuizen met verrassende, nieuwe woon-ideeën. Ik heb mijn persoonlijke favoriete top 3 samengesteld.  

OP1 van Vogel's , Malte Kidde, Scandinavisch design
De televisie als kunstobject. De OP1 van Vogel’s is een ontwerp van Malte Kidde. 

Televisie als kunstobject 

Als eerste de OP1 van Vogel’s (www.vogels.com) een vloerstandaard in de vorm van een schildersezel. Een prachtig ontwerp van Malte Kidde. In plaats van de tv te verbergen in een meubel kun je hem ook als een kunstobject tonen, aldus Malte. De achterliggende gedachte is om natuur en techniek te verbinden. Ogenschijnlijk eenvoudig, maar dit is het zeker niet.  Prachtig afgewerkt en de draden worden weggewerkt in de poten. De TV kun je dus flexibel in de kamer plaatsen. Ik ben fan!

KK Bench van by KlipKlap

Eigenlijk ben ik enthousiast over alle producten van het merk by KlipKlap (www.byklipklap.dk). Charlotte Honke ontwierp de De KK bench, het KK Daybed en de KK Console table, stuk voor stuk minimalistisch vormgegeven zoals je vaak ziet bij Scandinavisch design.  Gemaakt van eiken en eiken fineer zijn ze moeiteloos in bijna ieder interieur toe te passen.  Mijn favoriet is de KK bench in zwart eiken, gecombineerd met een velours kussen in jade groen of diep rood. Ik kan nog even niet kiezen. Maar één ding weet ik zonder enige twijfel. Ik gebruik hem als salontafel!

Moonboat

Als derde een OER-HOLLANDS ontwerp van Ingrid Nijskens van Purple Frog. De Balance en de Moonboat. Ik sprong er enthousiast in en ik kan je vertellen, het zit  fantastisch! Ingrids laatste ontwerp, de Balance, heeft ook nog ruimte voor een heerlijk kussen of wat dacht je van een lekkere warme schapenvacht erin? Zo kun je ook in het najaar heerlijk buiten schommelen, in de veranda of overkapping. Met een glühwein in de hand, knus naast de buitenhaard bijvoorbeeld. Ik weet wel hoe ik de winter door moet brengen!

KK Bench van Klip Klap - kijk eens op www.byklipklap.dk voor alle uitvoeringen
KK Bench van by KlipKlap ,www.byklipklap.dk,  ook in black oak leverbaar,
Moonboat, purple-frog.nl, Ingrid Nijskens
schommelen in de Moonboat van Purple Frog, een ontwerp van Ingrid Nijskens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.