Over Mirjam Fiseler

Mijn naam is Mirjam Fiseler en ik ben interieurstyliste , woonachtig in Beverwijk. Voor interieuradvies aan huis, het restylen of inrichten van je woning of bedrijfspand of een workshop ben je bij mij aan het juiste adres.

‘t Woonhuys in Uitgeest 

Nu twintig jaar geleden, startte ik mijn speciaalzaak voor woninginrichting in Uitgeest, genaamd ‘t Woonhuys. Ik benutte al mijn vaardigheden en talenten (creativiteit, woninginrichting, styling, interieurontwerp en uitvoering) om mijn klanten enthousiast huiswaarts te laten gaan. Want dat is wat ik het liefste doe, mensen enthousiast maken over hun eigen interieur.  Meer eenheid krijgen in een mengelmoes van meubels, op de juiste manier kleur toepassen in je huis, gezelligheid creëren zonder je hele huis vol te zetten met accessoires, dat ‘wegkruiphoekje’ voor jezelf maken…. Al dat soort dingen vind ik een uitdaging.

Is dat wat je zoekt? Iemand die met je meedenkt over je inrichting en wat je ermee wilt bereiken? Iemand die je adviseert en desgewenst met of voor jou  rondshopt (ik heb nog talloze connecties in de hele branche) om een interieur met een wow!-factor te creëren dat bij jou past? Dan wordt het tijd dat je contact met me opneemt, op 06 51 09 08 19.

Interieuradvies, -creatie en -realisatie op locatie
Ik heb de woonwinkel na 12 jaar verkocht omdat ik steeds meer vraag kreeg naar interieuradvies-aan-huis én omdat ik niet langer een hele dag in de winkel wil staan. Ik wil naar de mensen toe, ik wil ter plekke zien en laten zien wat de mogelijkheden zijn qua interieur, kleur, materiaalkeuze en styling. Het geeft me een kick een interieur te creëren waarin iemand zich fijn voelt.

Samen met jou creëren we niet een of ander plaatje uit een woonmagazine, maar JOUW huis. Jouw THUIS.

Intakegesprek voor interieuradvies
Voordat we aan de slag gaan, hebben we eerst een telefonisch intakegesprek. Het gesprek is geheel vrijblijvend – we willen allebei weten of er een klik is, toch? Als die er blijkt te zijn, bespreken we jouw wensen en ideeën en op welke manier ik je daarbij kan helpen. Ik werk snel, vakkundig en transparant; je zult nooit voor vervelende verrassingen komen te staan, want ik spreek alles van tevoren duidelijk met je door.

Zullen we eens kennismaken? Bel me op 06 51 09 08 19 of mail naar mirjam@interieuradviesaanhuis.nl.

Tot ziens!
Mirjam Fiseler
Beverwijk

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Mirjam, bedankt voor je advies en inspiratie!! Door jouw adviezen en tips is ons huis een echt thuis geworden en durfde we net een stapje verder te gaan dan we anders zouden doen! Resultaat: eenheid, warmte en huiselijkheid. Geweldig!! Nogmaals bedankt…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.