Als interieurstyliste krijg ik vaak de vraag: “Hoe krijg ik meer eenheid in mijn interieur?”

Mijn tip: ga terug naar de basis. De vloer, de wanden en de ramen vormen de basis van iedere vertrek. Zorg dat deze een eenheid vormen, door kleur- en  materiaalgebruik. Vaak gebruik ik één basiskleur in combinatie met een wittint. Als je deze kleuren terug laat komen in je inrichting dan ben je al een eind op weg.

Niet voor niets is mijn motto ‘Sfeer begint bij de basis’.

Ik werk veel met natuurlijke materialen en tinten. Of  materiaal met een natuurlijke uitstraling. Deze harmoniëren vaak makkelijk met elkaar.  Hout, natuursteen, wol (vloer), linnen en katoen (ramen). In de natuur gaan ze ook voortreffelijk samen, moet je maar denken.

Kom je er toch niet helemaal uit in je eentje?
Bel me, ik help je graag op weg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.